Archiefaugustus 22, 2016

Portfolio6: CGM

Portfolio6: CGM

Portfolio5: OmniHIS

Portfolio5: OmniHIS

Portfolio4- Tetrahis

Portfolio4- Tetrahis

Portfolio3: Lareb

Portfolio3: Lareb

Portfolio2- Augeo

Portfolio2- Augeo

Portfolio1-LiverDoc

Portfolio1-LiverDoc

HCV Therapy Selector

HCV Therapy Selector

De HCV Therapy Selector is een app, beschikbaar in de app store, die beslisondersteuning biedt voor de behandeling van hepatitis C patiënten. Op basis van specifieke patiëntkenmerken (die de gebruiker invult) geeft de HCV Therapy Selector, op basis van alle beschikbare wetenschappelijke literatuur informatie over de beschikbare behandelingen voor die patiënt, evenals de bijbehorende kans op genezing. Hiernaast wordt iedere behandeloptie voorzien van informatie over bijwerkingen, kosten en vergoedingen en gecombineerd met beschikbare richtlijnadviezen. De combinatie van informatie uit de meest recente wetenschappelijke literatuur met informatie uit de richtlijnen maakt deze app uniek in zijn soort en bijzonder waardevol.

 

www.liverdoc.nl

Werken aan de toekomst

Werken aan de toekomst

Big data, artificial intelligence en personalised medicine zijn zaken waar wij ons mee bezig houden

Medische beslisondersteuning

Medische beslisondersteuning

ExpertDoc ontwikkelt medische beslisondersteuning. Het aanbieden van de juiste informatie op het juiste moment en zo specifiek mogelijk; dat is wat we doen. Met onze jarenlange ervaring in de zorg helpen wij u graag medische beslisondersteuning te ontwikkelen. Dat kan zijn voor de zorgverlener, maar ook voor de patiënt. Onze medische adviseurs begeleiden u graag bij de ontwikkeling van uw eigen beslisondersteuning.

Systeemintegratie

Systeemintegratie

ExpertDoc kan zowel helpen bij de ontwikkeling als de implementatie van uw medische kennissysteem. Zowel de koppeling met bestaande systemen als het beschikbaar maken van kennissystemen via mobiele apps behoren tot de mogelijkheden. Dankzij onze jarenlange ervaring, kennis van het zorglandschap en de daarin fungerende systemen en ons uitgebreide netwerk in de zorg, kunnen wij u helpen in het gehele ontwikkel- en implementatietraject.

Go Top