Archive For The “Content Posts NL” Categorie

ExpertDoc Rules Engine & Editor

ExpertDoc Rules Engine & Editor

Voor het ontwikkelen van medische beslisondersteuning heeft ExpertDoc haar eigen rules engine en editor ontwikkelt. Deze technologie is, in tegenstelling tot veel andere beslisondersteunende systemen, speciaal gericht op gebruik in de zorg. Omdat de ontwikkeling van deze software in huis plaatsvindt, garandeert dit een snelle doorontwikkeling met weinig tot geen beperkingen.

NHGDoc

NHGDoc

NHGDoc is medisch beslisondersteunende software voor huisartsen, praktijkondersteuners en praktijkassistenten beschikbaar in het Huisartsen Informatie Systeem (HIS). De software vergelijkt informatie in het patiëntdossier met de aanbevelingen in Nederlandse richtlijnen en geeft op basis hiervan patiëntspecifieke alerts en informatie op het gebied van diagnostiek, beleid en medicatie. Met NHGDoc heeft de gebruiker altijd toegang tot richtlijnadviezen op maat die het mogelijk maken sneller een gewogen beslissing te nemen, blinde vlekken op te sporen en fouten te voorkomen. NHGDoc is aangesloten op 2500 huisartspraktijken in Nederland en heeft inmiddels meer dan 15.000 gebruikers.

 

www.nhgdoc.nl

DocTop

DocTop

De DocTop is een web-app verkrijgbaar in de App-store. Deze app stuurt de gebruiker iedere maand een top 10 van de meest klinisch relevante publicaties over chronische hepatitis B en C. Zo blijft de hepatitis-specialist op de hoogte van de meest relevante klinische ontwikkelingen binnen zijn veld, zonder zelf veel tijd kwijt te zijn aan het lezen en selecteren van relevante literatuur.

 

www.liverdoc.nl

HCV Therapy Selector

HCV Therapy Selector

De HCV Therapy Selector is een app, beschikbaar in de app store, die beslisondersteuning biedt voor de behandeling van hepatitis C patiënten. Op basis van specifieke patiëntkenmerken (die de gebruiker invult) geeft de HCV Therapy Selector, op basis van alle beschikbare wetenschappelijke literatuur informatie over de beschikbare behandelingen voor die patiënt, evenals de bijbehorende kans op genezing. Hiernaast wordt iedere behandeloptie voorzien van informatie over bijwerkingen, kosten en vergoedingen en gecombineerd met beschikbare richtlijnadviezen. De combinatie van informatie uit de meest recente wetenschappelijke literatuur met informatie uit de richtlijnen maakt deze app uniek in zijn soort en bijzonder waardevol.

 

www.liverdoc.nl

Go Top